Termeni si conditii

Retur Bilete:

a) un bilet cumpărat la un eveniment care va avea loc nu mai poate fi returnat;

b) un bilet cumpărat la un eveniment care a fost anulat se poate returna în următoarele condiții:

            - Bilete fizice: se vor putea returna la agenția Teatrului „George Ciprian”  ( bd. N. Bălcescu, nr.37, Buzău)  prezentând biletele achiziționate într-o perioadă de timp anunțată pe teatrulgeorgeciprian.ro la pagina evenimentului respectiv.

            - Bilete online: (bilete achitate online și primite via e-mail) se va trimite o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@teatrulgeorgeciprian.ro, contravaloarea biletului online se va restitui în contul din care a fost achitat, în 14 zile lucrătoare după data la care evenimentul va avea loc. Nu necesită deplasarea la casieria sau agenția Teatrului „George Ciprian”.

 

Crearea Contului:

Pentru crearea contului urmează pașii de mai jos:

a) Creare cont site:

            - Accesează pe pagina teatrulgeorgeciprian.ro "Contul meu"

            - Selectezi "Creează Cont"

            - Completează Nume-Prenume, E-mail, Parola și Telefon. Adresa de e-mail nu trebuie să mai fie înregistrată pe site-ul teatrulgeorgeciprian.ro

            - Setează o parolă pentru contul tău.

            - Trebuie să citesti și să fii de acord cu termenii și condițiile de utilizare și politica de confidențialitate ale acestui site. Prin continuarea și înregistrarea unui cont nou, declari că ai citit și ești de acord cu acești termeni și condiții de utilizare și cu politica de confidențialitate.

            - Dupa înregistrare, contul se confirmă prin accesarea link-ului de activare cont primit pe emailul de înregistrare.

b) Creare cont prin Facebook:

            - Se poate opta pentru înregistrare folosind contul din rețeaua socială Facebook. Se apasă butonul "Facebook Login" din "Contul Meu". În acest caz, întreaga sau o parte din informația necesară înregistrării va fi trimisă direct din profilul Utilizatorului din Facebook.

 

Politica de rezervare online

- Accesul în vederea rezervării online a unui eveniment este permis oricărei persoane care s-a înregistrat pe site.

- Prețurile prezentate pe site sunt exprimate în moneda RON.

- Dupa rezervarea locurilor la spectacolul ales poți efectua plata online prin cardul bancar, în condiții de siguranță deplină. Astfel, plata se face pe o pagină redirecționată și securizată de NetopiaMobilpay. Indiferent de valuta pe care o ai în cont, tranzacțiile se fac în RON, la cursul de schimb al băncii tale.

- Daca ați rezervat cu succes locurile dorite și nu ați primit email-ul de confirmare cu biletul online, vă rugăm să ne telefonați la nr de tel.: 0760.553.761, este posibil să nu se fi înregistrat corect rezervarea.

 

Cum rezerv un eveniment online?

Pentru rezervarea online a unui eveniment pașii sunt următorii:

- se creează cont pe pagina- teatrulgeorgeciprian.ro ( https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/login-cont.php ) . După înregistrare, contul se confirmă cu accesarea link-ului de activare cont primit pe emailul de înregistrare. Dacă se optează pentru logare prin Facebook, introduceți contul de Facebook.

- se alege evenimentul din meniul "Calendar evenimente" http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php

 

Limitarea responsabilității pentru alte site-uri, server, browser

Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme. Teatrul „George Ciprian” nu va putea fi responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea serviciilor și a prețurilor.

 

Cum pot accesa contul de client/ vedea locurile disponibile?

Contul poate fi accesat prin conectarea pe site. După autentificare puteți vedea rezervările și/sau biletele achiziționate sau disponibilitatea locurilor în sală.

 

Am o eroare, ce fac?

În cazul în care intâmpinați probleme în rezervarea/achiziționarea biletelor, trimiteți-ne un e-mail cât mai detaliat pe contact@teatrulgeorgeciprian.ro, sau la nr. de tel.: 0760.553.761.